Skip to Content

Besplatan pristup Biznis klubovima

Korištenje usluga Biznis klubova na aerodromima u Sarajevu, Beču i Beogradu je veoma jednostavno za naše Premium korisnike. Kako biste uživali u benefitima koje smo Vam pripremili nije Vam potrebna rezervacija već je dovoljno da pokažete Vašu Mastercard® Premium karticu uz važeću boarding kartu ili pasoš.

Ostaje da uživate u trenucima prije leta i opustite se u prijatnom i komfornom prostoru uz Mastercard Premium Program.

VAŽNO OBAVEŠTENJE: Obavještavamo putnike da je u toku proširenje putničkog terminala i skrećemo pažnju da saloni rade smanjenim kapacitetom. Radno vrijeme  salona je u skladu sa radnim vremenom Aerodroma Sarajevo što se objavljuje svaki dan na web stranici Aerodroma Sarajevo za naredni dan https://www.sarajevo-airport.ba/.

U okviru biznis kluba na aerodromu u Sarajevu, možete uživati u neograničenoj konzumaciji hrane i pića, besplatnom Wi-Fi, asortimanu strane i domaće štampe.

Radno vrijeme biznis kluba je svakog dana od 5:30 do 21:00** (po lokalnom vremenu)

GDJE SE NALAZI BIZNIS KLUB:

Biznis klub: Prvi sprat, Terminal B

*Za više informacija u vezi sa korištenjem Biznis klubova, molimo Vas da kontaktirate Vašu banku.

**Jedan korisnik Mastercard Premium kartice ima pravo da sa sobom uvede besplatno u biznis klub jedno dijete starosti do dvije godine uz pokazivanje važećeg dokumenta djeteta. Za djecu starosti do 12 godina ulazak u biznis klub naplaćuje se u iznosu od 50% vrijednosti prema važećem cjenovniku Aerodroma Sarajevo.

***Radno vrijeme se može mijenjati u skladu sa sezonskim rasporedom.


Period trajanja od 01.01.2022. do 31.12.2022.

VAŽNO OBAVJEŠTENJE:

Obavještavaju se putnici da je otvoren SKY salon na Terminalu 3, nivo 0. Radno vrijeme je svakog dana 5h do 20h.

Salon će biti dostupan i za putnike koji dolaze van šengenske zone, a koji koriste pasošku kontrolu na nivou 2 kako bi mogli da pristupe kapiji G.

Biznis klub će da preduzme sve potrebne mjere zdravstvene zaštite, kao što su sredstva za dezinfekciju, markeri za obaveznu udaljenost, sigurnosna uputstva i zaštitnike na recepciji kako bi i putnici i zaposleni bili sigurni.

Prema COVID-19 Uredbi o predostrožnosti, konzumacija hrane i pića u salonu nije dozvoljena. Putnicima će biti obezbijeđen paket sa hranom za ponijeti pri izlasku iz salona. Sve ostale usluge kao što su preuzimanje novina i časopisa, korištenje poslovnog prostora, tuševa, kao i kabina za pušače ostaju na raspolaganju putnicima.

Saloni JET i AIR ostaju zatvoreni do daljnjeg.

U okviru biznis kluba na Aerodromu u Beču, možete uživati u švedskom stolu sa toplom i hladnom zakuskom, bezalkoholnim i alkoholnim pićima, velikom izboru strane štampe i časopisa, poslovnom prostoru sa računarima, besplatnom Wi-Fi, kompletno klimatizovanom prostoru i tuševima, odvojenoj prostoriji za pušače.


GDE SE NALAZI BIZNIS KLUB:

SKY salon:
Radno vrijeme salona je od 5:00h do 22:30h** (po lokalnom vremenu).
Šengen zona: Check-in 3 nivo 2, odlazni terminal kod Kapije F
Van Šengen zone: Check-in 3 nivo 2, odlazni terminal kod Kapije G

 

 *Za više informacija u vezi sa korištenjem Biznis klubova, molimo Vas da kontaktirate Vašu banku.

**Radno vrijeme se može mijenjati u skladu sa sezonskim rasporedom.

***Regularne tržišne cijene ulaska u biznis klubove su: 33€ za odrasle (3 sata), odnosno 19€ za decu (3 sata).
Period trajanja od 01.01.2022. do 31.12.2022. godine.

U okviru biznis kluba na Aerodromu Nikola Tesla u Beogradu (Terminal 2, pored izlaza A4), imate mogućnost neograničene konzumacije hrane i pića, besplatnu upotrebu Wi-Fi i IPTV, asortiman strane i domaće štampe, dostupnost računara, faksa i mašine za fotokopiranje.

Radno vrijeme biznis kluba je svakog dana od 6:00h do 22:00h (po lokalnom vremenu).

GDJE SE NALAZI BIZNIS KLUB:

Terminal 2, pored izlaza A4

*Za više informacija o Mastercard Premium karticama Vaše banke kao i uslovima korištenja Biznis kluba, molimo Vas da kontaktirate Vašu banku.

**Jedan korisnik Mastercard Premium kartice ima pravo da sa sobom uvede besplatno u biznis klub jedno dijete starosti do petnaest godina uz pokazivanje važećeg dokumenta djeteta.

***Korisnici Mastercard Premium kartica pojedinih banaka imaju mogućnost da sa sobom besplatno uvedu u biznis klub jedno dijete starosti do petnaest godina uz pokazivanje važećeg dokumenta djeteta i još jednu osobu bilo koje starosti. Mogućnost korištenja ove pogodnosti provjerite sa Vašom bankom ili na ulazu u biznis klub.  

****Radno vrijeme se može pomjerati u skladu sa sezonskim rasporedom.


Period trajanja od 01.01.2022. do 31.12.2022. godine.