Skip to Content

Šta putnici žele? Sigurnost, jednostavnost, lijepo vrijeme i prijatan let, a prije svega – što manje čekanja u redovima za sigurnosne provjere.

Kao korisnik Mastercard Premium kartice, imate pristup usluzi Brzi prolaz sigurnosne kontrole* koja vam omogućava da putujete jednostavno i krećete se brže na preko 60 aerodroma širom svijeta. Pomoću web stranice ili aplikacije Mastercard Travel Experiences, jednostavno rezervišite unaprijed uslugu brzog prolaza aerodromskih kontrola i ostvarite preferencijalni pristup posebnoj traci koja vas vodi direktno na punkt za sigurnosnu provjeru, što znatno ubrzava cjelokupan proces čekiranja za let.

Usluga fukncioniše jednostavno:

1.     Rezervišite svoj termin unaprijed na Mastercard Travel Experiences stranici ili aplikaciji.

2.     Iskoristite bodove za besplatan Brzi prolaz ili platite koristeći svoju Mastercard karticu.

3.     Putem email-a ili u okviru aplikacije ćete dobiti svoju elektronsku kartu (eTicket) koju pokazujete na ulazu u Brzi traku.

Zaobiđite redove i pametnije i ljepše iskoristite vrijeme koje provodite na aerodromu.

Saznajte više na Mastercard Travel Experiences - Home page

** Usluga se odnosi na prolazak različitih vrsta kontrola u zavisnosti od pravila pojedinačnih aerodroma. Tačne informacije o kontroli na koju se benefit odnosi možete pronaći na veb sajtu ili aplikaciji Mastercard Travel Experiences

** Usluga je omogućena korisnicima sljedećih tipova kartica u Bosni i Hercegovini;
 Mastercard Gold, Platinum, World Elite i Business kartice