Skip to Content

Bilo da se odlučite za aktivni ili pasivni odmor, putovanja su uvijek prilika da stvorite nove uspomene, a Mastercard vam daje priliku da uz to ostvarite i jedinstvene benefite  u prestižnim radnjama, hotelima i restoranima uz koje se iskustvo putovanja najbolje može opisati kao – neprocjenjivo.

Predstavljamo vam Mastercard Travel Rewards! U sklopu ovog  globalnog programa pogodnosti koji vam je na raspolaganju tokom cijele godine, ostvarujete automatski povrat novca prilikom plaćanja vašom Mastercard Premium karticom kod odabranih trgovaca i ekskluzivnih svjetskih brendova. Plaćanje se može obavljati na samoj lokaciji ili online, u zavisnosti od ponude odabranog trgovca, pri čemu se ponude osvježavaju i proširuju kvartalno.

Kako biste ostvarili povrat novca ili otključali dodatne ponude, potrebno je da imate Mastercard Premium karticu*, i da na web stranici Mastercard Travel Rewards obavite sljedeće korake:

1.       Registrujte svoj nalog ili jednostavno „Pogledajte ponude“

Kreiranje naloga može vam pomoći da budete informisani o aktuelnim sjajnim ponudama u programu i otključate dodatne ponude za povrat novca u budućnosti. Takođe, možete odabrati opciju „Pogledajte ponude“ da biste saznali koje su to ponude koje se odnose na vašu karticu.

2.       Počnite ovdje na našem portalu za kupovinu

Pre nego što počnete da tražite ponude online, pogledajte ponude naših partnera. Od automatskog povrata novca do dodatnih online ponuda koje možete da aktivirate, ovdje ćete sigurno pronaći sjajne uštede.

3.       Uživajte u povratu novca

Povrat novca se automatski dodaje na vaš račun pa sve što treba da uradite je da razmišljate o tome kako ćete ga potrošiti!

Sveukupnu Mastercard Travel Rewards ponudu koja obuhvata trgovinske centre, butike, restorane, hotele, spa centre, rent-a-car usluge, parfimerije i još mnogo prestižnih lokacija možete pronaći na https://mtr.mastercardservices.com/bs 

*Usluga je omogućena korisnicima sljedećih tipova kartica u Bosni i Hercegovini; Mastercard Gold, Platinum i World Elite.

Period trajanja od 01.01.2024. do 31.12.2024. godine.